Blog 2 Waarom dit vak?

 

Website Facebook Instagram Mail TikTok YouTube

Blog 2 de wereld van haartransplantaties

Wat wil je later worden? Is de vraag die iedereen misschien wel honderden keren heeft beantwoord. En waarvan het antwoord misschien wel net zo veel is gewisseld. Net zoals bij ons eigenlijk. Maar als we kijken naar de antwoorden die we vroeger gaven, kwam altijd wel de rode draad naar voren dat het beroep in 1 adem te noemen was met mensen helpen of mensen blij maken. Dus nee wij riepen ook niet vroeger "Wij willen haarspecialisten worden en een eigen kliniek starten".


Maar toch is het zover gekomen. Erin gerold zeg maar. Bekenden om je heen hebben en horen hoe interessant het werk is. En hoe fijn het is dat mensen hun onzekerheden verliezen, doordat jij ervoor gezorgd hebt dat ze een mooie volle haarlijn, kruin of brug hebben. Dan ga je in de leer zoals ze dat zo mooi zeggen. Onder contract voor een schamel salaris in de maand. Bij een kliniek in ons dorp. Ik heb het als super leuk ervaren. Een leuk team en ik heb ontzettend veel geleerd. Ik merkte wel dat er kwaliteit verschillen tussen de specialisten zijn. Ook stond ik niet achter de gevoerde winst en bedrijfsvoering van deze kliniek. Ik heb toen de kans gekregen om elders te werken in het land. Doordat het een kleine wereld is, kregen andere klinieken, ook internationale haartransplantatie klinieken mijn naam te horen. En zo werd ik bij hun "ingevlogen" en heb ik hele diverse haartransplantatie klinieken mogen meemaken. Diversiteit in de collega's en heb ik mogen ervaren hoe elke kliniek zijn of haar bedrijfsvoering voert. 

Ik heb vaak gedacht toen ik in de auto zat waarom begin je niet voor jezelf? Ik zag zoveel punten bij de haartransplantatie klinieken naar voren komen en ik vond dat dit best wel essentiële punten waren. 1 van die punten is bijvoorbeeld, als ik in in haartransplantatie kliniek een haartransplantatie verkoop, dan verkoop ik die met de aantal grafts waarvan ik denk dat het haalbaar is en waarmee we het beste resultaat kunnen boeken. En het kan zijn dat de klant dit een hoog bedrag vindt. 2000 grafts zijn nou eenmaal goedkoper dan 2500 grafts. Maar ik wilde niet, zoals ik veel om me heen zag tijdens de behandeling de klant mededelen dat die nog wel bijvoorbeeld 500 grafts kon bijkopen. Dat was niet mijn style. In onze kliniek betaal je voor het aantal grafts zoals ik al aangaf, waarmee wij denken het beste resultaat te kunnen behalen. Tenslotte is dat ook een visite kaartje voor Royal Hair Clinic! En kan ons specialistisch team nou 2600 grafts goed oogsten ipv 2500 grafts waarvoor betaald is, dan komt er geen euro bij. Dan is dat service van onze kliniek.

Ook de haardichtheid en resultaten van een haartransplantatie lopen enorm uiteen in de haartransplantatie klinieken.
Ik heb het in mijn vorige blog er al over gehad dat bij sommige klinieken de grafts langer op de terugplaatsing liggen te wachten, in verband met het behandelen van meerdere klanten tegelijk. Dat was ook echt een punt waarvan ik dacht, nee dat zou ik nou nooit doen. Bij Royal Hair Clinic staat de klant centraal. 


Ik wil volledige aandacht voor de klant en dat er dezelfde gezichten in de behandelkamer aanwezig zijn. Maar ook dat we hierdoor ervoor zorgen dat de grafts niet onnodig lang wachten voor de terugplaatsing. Dat is uiteindelijk hetgeen allemaal meespeelt in de aangroei fase. 

De dichtheid van haren vinden wij bij Royal Hair Clinic enorm belangrijk. Niet de gehele kalende zone willen vullen. Maar kijken naar gelijkheid van de al aanwezige haren, waardoor er een natuurlijk effect ontstaat en men niet ziet dat er een haartransplantatie is uitgevoerd. Doordat wij de natuurlijke look evenaren zorgen wij ook ervoor dat er niet een strakke rechtlijnige haarlijn wordt aangebracht. Het is een haarlijn wat we veel zien bij mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan in Turkije of een haartransplantatie hebben ondergaan bij een Turks team. Smaken verschillen natuurlijk en gelukkig maar. Maar wij zorgen voor de natuurlijke look. 

Door te kijken naar de natuurlijke haarlijn dragen wij extra zorg voor de terugplaatsing en bootsen wij deze zoveel mogelijk na. Niet in de eerste haarrand double of triple grafts. Oftewel niet meerdere haren uit de porie van de huid. Niet in de eerste lijn in ieder geval. Want dat doet de natuur ook niet. Verspringende grafts in de haarlijn zorgen ook voor een natuurlijk effect. Allemaal elementen die we in de loop der jaren veelvuldig zijn tegengekomen en waar we de beste resultaten mee behalen. Je ziet wel vaker de grafts verspringen in de haarlijn. Maar wat je veel ziet is dat er in het verspringen een structuur zit. Dat is niet natuurlijk. Het is niet natuurlijk om tussen elke versprongen graft bijvoorbeeld elke keer dezelfde mm ruimte over te laten. Allemaal belangrijke punten wat naar voren komt en goed wordt toegepast als men veel ervaring heeft met haartransplantaties. En hierdoor weet ik dat wij een super natuurlijke look evenaren in zowel de haar dichtheid als de natuurlijke haarlijn. 

In de loop der jaren heb ik ook qua hygiëne, punten gezien wat bij Royal Hair Clinic niet gebeurd. Ook in mijn laatste jaren bij de kliniek waar ik toentertijd werkte ervaarde ik dingen wat ik nooit zou toepassen in mijn eigen kliniek. Vaak is het gemakzucht of misschien kosten besparing om bepaalde handelingen niet voldoende toe te passen. 

Wij werken steriel en zijn zeer secuur op dit proces. Na elke behandeling wordt alles steriel gemaakt. Kussens waar de klant op ligt worden gereinigd, de stoel en alle andere voorwerpen wat gebruikt is voor de behandeling worden in de autoclave gesteriliseerd. Wassen worden gedraaid, alles weer tip top in orde om aan de hoge eisen te voldoen welke wij ook onszelf op leggen. Het beste van het beste. 

Ik ben uiteindelijk blij dat ik de stap heb gezet om een eigen kliniek te starten. En zelf de regie in handen te hebben bij het uitvoeren van een haartransplantatie. Mijn opgedane kennis en ervaring toepassen en zo de beste resultaten neerzetten. De beste stap die ik heb gezet en 1 waar ik zeker geen spijt van heb. Wel vind ik het jammer dat ik na jaren goede inzet bij mijn laatste kliniek waar ik gewerkt heb, geen waardig afscheid heb gehad. Het tegenovergestelde is helaas het geval. Mijn laatste werkgever was juist niet gecharmeerd van een concurrent erbij op de markt en in plaats van steun ervaarde ik afgunst. Werden er onwaarheden de wereld in geholpen, valse printscreens gemaakt en gedaan alsof dit waarheid was en noem het maar op. Het grappige is dat het niet over mijn resultaten gaat. Want daar is niets over op aan te merken, dat zegt al genoeg. Maar wordt er getracht onzin de wereld in te helpen en word ik helaas niet gesteund, daar waar ik hem wel steunde als hij weer onverwachts hulp nodig had bij een haartransplantatie. Tevens omdat we ook niet in elkaar vaarwater zitten. Zijn vraagprijs is 2.5 keer zo duur gemiddeld als mijn vraagprijs. Jullie hebben vast weleens verhalen gehoord over de glazenwassers wereld, welkom in de haartransplantatie wereld. Gelukkig heb ik genoeg drijfveer en energie om hier kracht uit te putten en zal mijn kliniek en ik ons niet bevinden op fora. Tenslotte is mijn motto:

"Wat mij niet stuk maakt, maakt mij sterker". En dat is wat er nu gaande is... 

Maar daar meer over in BLOG 3. 

Ben je ook opzoek naar een goede kliniek met super resultaten en welke ook nog eens niet klinisch aanvoelt en welke de klant ook daadwerkelijk op nummer 1 zet? Boek dan je gratis consult op www.royalhairclinic.nl of gebruik whatsapp op 0610535254.


En nog een voordeel... Geef je voor maart akkoord op je offerte? Dan krijg je extra korting om samen met ons de opening te vieren. De behandeling dient binnen 6 maanden na akkoord plaats te vinden.

Zien we je snel?


Whatsapp Website Facebook Instagram Mail TikTok YouTube




Zoekwoorden: haartransplantatie, haartransplantaties, beste haartransplantatie, beste haartransplantaties, resultaten haartransplantatie, haarlijn, FUE methode, kruin, brug, kalende haarlijn, kalende kruin, kalende brug, haaruitval, haarkliniek, haartransplantatie prijzen, haartransplantatie aanbieding, aanbieding haartransplantatie, prijzen haartransplantatie, sapphire methode, haarimplantaten, grafts, oogsten van grafts, informatie haartransplantatie, alles over haartransplantatie

Populaire posts van deze blog

Blog 1 haartransplantatie